fbpx

CE TREBUIE SĂ ȘTII
Încheie contract cu noi pentru pachetul foto-video la nuntă până la data de 31 ianuarie 2020 și câștigă o sesiune foto-video gratuită în ultima săptămână din iunie 2020 în regiunea Bari – Italia.
Sunt 3 locuri disponibile, grăbește-te, un loc poate fi al tău!
CE ESTE INCLUS IN OFERTA SPECIALĂ?
Oferim o sesiune foto-video gratuită în regiunea Bari – Italia. Sesiunea foto-video în valoare de 600 euro e gratuită doar în cazul încheierii unui contract foto și video pentru nuntă până la 31 ianuarie 2020 în limita celor 3 locuri disponibile. (3 locuri, adică 3 perechi de miri) Cheltuielile de deplasare și cazare ale mirilor NU sunt incluse în ofertă.
TREBUIE SĂ PLĂTESC COSTURILE DE DEPLASARE ȘI CAZARE A ECHIPEI FOTO-VIDEO?
Nu.
ÎN CE DATĂ VA FI ȘI CÂT DUREAZĂ SESIUNEA FOTO-VIDEO?
Sesiunea foto-video va avea loc într-una din zilele 22-27 iunie 2020. Sesiunea va dura aproximativ 4 ore, dar în ziua respectivă trebuie să alocăm timp și pentru deplasarea către locația ședinței foto-video. *Oferta este valabilă pentru nunțile organizate pe toată perioada anului 2020.
CUM AJUNG IN BARI?
Wizzair are zboruri directe din Cluj spre Bari de două ori pe saptamană. Noi ne-am cumpărat deja biletele de avion 🙂
CUM SE VA DERULA ȘEDINȚA FOTO-VIDEO?
Bari, Polignano a mare, Matera, Monopoli sunt cateva locații incredibil de frumoase pentru sesiuni foto-video. Mirii aleg dacă vor o sesiune foto-video în rochie/costum de mireasă/mire. Desigur alegerea o fac și în funcție de data nunții. Dacă nunta încă nu a avut loc până la sfârșitul lui iunie 2020, atunci sesiunea foto-video va fi una de logodnă 🙂
Sunt 3 locuri disponibile, grăbește-te, un loc poate fi al tău!
Total: